MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, partililerle birlikte Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Adana Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. İl Divan Heyeti yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar ve kadın kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelindi.

Yusuf Baş’ın huzurevi sakinlerine ayrı ayrı hediyeler dağıttığı ve çeşitli ikramlarda bulunduğu programın sürprizi ise Grup Göktürkler ve folklor ekibi oldu. Büyükşehir Belediyesi folklor ekibinin halaylarıyla hareketlenen yaşlılar, Grup Göktürk’ün türküleriyle coştu. Huzurevi sakinlerinin oyunlarına MHP Kadın Kolları yöneticileri de eşlik ederek, onların mutluluğuna ortak oldu.

MHP İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı kısa değerlendirmede "Bugün burada, hayatımızın yaşlısı değil, ulu çınarları olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Çevremizdeki her büyüğümüz, aslında bizim yarınımıza ayna tutuyor. Bu aynaya bakan insan, büyüklere saygıda kusur etmez, edemez. Dolayısıyla evimizdeki büyüklerden başlayarak, komşumuzdaki, mahallemizdeki, huzurevlerindeki ve özetle şehrimizdeki büyüklerimizle yakından ilgilenmek, onları sevmek ve saygıda kusur etmemek lazım." dedi.