Aktif Eğitimciler Sendikası Osmaniye Temsilciliği üyelerine 'Zaman ve Sınıf Yönetimi' semineri verdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Osmaniye Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Bünyami Gökbaş, şunları kaydetti: “Üyelerimizin mesleki alanda gelişim ve kendilerini yenilemelerine katkıda bulunmak için eğitim seminerleri çok önemlidir. Gelişen dünyada eğitim iş kolunda sürekli çoğalan sorunların aşılmasına katkıda bulunmak için üyelerimizin çağın gerektiği donanımlara sahip olmaları için çalışmaya devam edeceğiz. Yoğun programlarına rağmen bizleri kırmayan Zirve Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ayhan Bulut hocama teşekkür ederim.”

Yrd. Doç. Dr. Ayhan Bulut’un verdiği seminerde zaman zaman katılımcıları da konunun içine katarak aktif bir öğretim metodu uyguladı. Bu anlatım şekli katılımcıların daha aktif dinlemelerine ve anlamalarına çok büyük katkıda bulundu.

Seminerden istifade ettiğini belirten katılımcılardan Yunus Özer, “Aktif Eğitim Sen'in bu semineri düzenlemesi biz eğitimciler için isabetli oldu. Değişmeyen tek şey değişim olduğu için her gün karşılaştığımız sorunlarda değişmektedir sorunlara çözmek için yeni bir bakış acısı kazandırdıkları için Yard. Doç. Dr. Ayhan Bulut hocama teşekkür ederim.” dedi.

Seminer sunumdan sonra yapılan ikramla, program son buldu.