CHP'den milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Antakya Trafik Şube Müdürü Cengiz Başar, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Cengiz Başar, “Devlet kademesinde ben şunu anladım. Hep benden sonra gelen daha kaliteli insanlar olur, dedim, temennim de o dur. Ben 2.5 yıl zarfında her konuda başta başkanımız olmak üzere bizlerden desteğinizi esirgemediniz. Temelden geldiğim değerlerle çalıştım. Görev sürem içerisinde varoşların beklentileri ile görev yaptım. Şu anda istifamı sundum onun cevabını bekliyorum ve daha sonra milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulanacağım. Allah nasip ederse görev yaptığım 21 yıllık süre zarfında ben hep şuna inandım. Halk desteğini almamış hiçbir örgüt yaşayamaz." diye konuştu

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül ise konuşmasında, “Şehrimizde 2.5 yıl başarılı bir şekilde görev yapan müdürümüze çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz, gerek uyuşturucu ile mücadelede, gerek okullarda verilen eğitim ve öğretim ile suç oranlarının azaltılmasında önemli görevler üstlenen müdür Başar sayesinde İskenderun’da TOMA'larla karşılaşmadık, şehrimizde barış, birlik ve beraberlik hakim oldu." dedi.