Silifke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Silifke Belediyesi Faruk Özdüzenciler Gençlik Merkezi, Satranç İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Silifke Kültür Haftası satranç turnuvası ödülleri sahiplerini buldu.

Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvaları, bir hayli yoğun geçti. Satranç turnuvasına katılan her kategoriden katılımcıyı, aileleri de yalnız bırakmadı. Ödül programında konuşan Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Esen Tol, "Silifke Kültür Haftası nedeniyle düzenlenen turnuvaya katılım sağlayan bütün herkese teşekkür ediyorum. Amacımız gençlerimize ve çocuklarımıza satrancı sevdirmek ve satrancı Silifke’de daha yaygın bir hale getirmektir." dedi.

Silifke Kültür Haftası Satranç Turnuvasına 14 yaş altı (2000-2001 doğumlular), 12 yaş altı (2002-2003 doğumlular), 10 yaş altı (2004-2005 doğumlular), 8 yaş altı (2006-2007 doğumlular) tüm lisanslı sporcular katıldı. Turnuvaya katılan tüm öğrencilere teşekkür belgesi, her grupta dereceye giren sporculara kupa ve başarı belgesi, 8 yaş altı tüm sporculara ise madalya verildi. Ödüllerini Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Esen Tol’un elinden alan katılımcılar, Gökhan Türkmen konseri öncesinde büyük sevinç yaşadı.