Ufuk Sağlık ve Sosyal Hizmet Görevlileri Sendikası (Ufuk Sağlık-Sen) Samsun Temsilciliği yöneticileri, Aktif Eğitim-Sen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Cihan Sendikalara Konfederasyonu (-SEN)’na bağlı faaliyet gösteren Ufuk Sağlık Sen Samsun İl Temsilcisi Murat Taşkayalı, “Sendika olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ekonomik, sosyal haklarını geliştirmenin yanı sıra mesleki gelişimleri içinde projeler üretiyoruz. Bun yanı sıra mesleki anlamda yükselmelerinin önündeki engelleri kaldırmayı da amaçlıyoruz. Tüm bu çalışma ve mücadelemizde hukuki zeminden çıkmadan yapma misyonu çerçevesinde hareket edeceğiz.” dedi. Hiçbir siyasi ve ideolojik yapının öncesi sonrası sözcüsü ve temsilcisi olmadıklarını belirten Taşkayalı, “Kamu, sendika veya hizmet kolu alanlarında her türlü fikir, öneri ve katkıya açığız. Bu nedenle Aktif Eğitim-Sen’i ziyaret edip karşılıklı bilgi alış verişinde bulunmak istedik.” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor ise, “Ufuk Sağlık-Sen’ in birinci yıl dönümünü kutlarım. Çalışmalarını çatışmacı ve kavgacı bir üslupla değil de işbirliği ve dayanışma ruhuyla yürüten Aktif Eğitim-Sen olarak bizler de her zaman ilkelerimizle çelişmeyen her türlü çalışmalara katkı sağlayacak tüm kişi ve kuruluşlarla işbirliğine açığız.” diye konuştu.

Reaksiyoner değil aksiyoner sendikalar olduklarını belirten yöneticiler, her türlü desteği birbirlerine vereceklerinin altını çizdi. Ziyaret Ufuk Sağlık-Sen ve Aktif Eğitim Sen yönetim kurulu üyelerinin birlikte günün anısına çektirdikleri fotoğraf ile son buldu.