Ağrı’da, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrencilere yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından moral konseri düzenlendi.

Ehvam Müzik Grubu tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün konferans salonunda düzenlenen konsere yoğun ilgi oldu. Ehvam Grubu solistlerinden Pesimist lakaplı Ömer Çirik tarafından söylenen rap tarzı şarkılar öğrencileri coşturdu.

Konserin öğrencilerin sınav öncesi morallerini yükselteceğini ifade eden Evham Grubu solisti Ömer Çirik, "Bu konseri düzenlememizdeki en büyük hedefimiz, sınava girecek genç arkadaşlarımızın bir nebze de olsa moral ve motivasyonlarını artırmak. Sınava girecek bütün öğrenci arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin bu zor süreci başarılı bir şekilde geçeceklerine inanıyorum. Ayrıca şu unutulmamalıyız, sınavlar sadece birer değerlendirmedir. Hiçbir sınav, hayatın sonu değildir. Bu konseri düzenlememizde bizlere destek olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hatem Dursun ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz." dedi.