Devrek’te faaliyetlerini sürdüren Devrek Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi(METEM) düzenlediği “Dayanışma Kahvaltısı ve Anneler Günü” etkinliğinde ” vatandaşlarla bir araya geldi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Metem Okul Aile Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl da Anneler Gününe rast gelen dayanışma kahvaltısında vatandaşlar bir araya gelerek Metem’in Okul Aile Birliği’ne destek vermek için adeta birbirleriyle yarış etiller. Devrek Öğretmenevi’nde düzenlenen dayanışma kahvaltısı ile ilgili bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Özmen Akyar,” Öncelikle davetimize uzaktan yakından gelerek bizlere destek veren tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. Bu günün bir özelliği de etkinliğimizin Anneler Günü’ne denk gelmesi başta kahvaltı programımıza katılan anneler olmak üzere tüm annelerin gününü arkadaşlarım adına tebrik ediyorum. Organize ettiğimiz bu dayanışma kahvaltısında elde edilecek gelir ile okulumuzda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz ile okulumuzun çeşitli ihtiyaçlarında kullanılacağını ifade etmek isterim Bizlere destek veren tüm katılımcılara Okul Aile Birliği Yönetimi ve okul idaresi adına teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.
Düzenlenen organizasyona; İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, Metem Müdürü Recep Kıysın, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, TSO Başkanı Ertan Cıvak, okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katılırken, Metem Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu tarafından etkinliğe katılan tüm anneler karanfil hediye edildi.