Adana'da Seyir Halindeki Otobüsten Düşen Kadın Ağır Yaralandı! Adana'da Seyir Halindeki Otobüsten Düşen Kadın Ağır Yaralandı!

Geçtiğimiz günlerde aralarında husumet bulunan kişilerin okul bahçesine çağrılmasıyla başlayan olay, silahlı saldırıya dönüşmüş ve sonucunda bir kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı. Bu olayın ardından, olaya karışan bir aracın kundaklanması ise bölgede endişe yarattı.

İddialara göre, saldırının faillerinden birinin otomobili, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Cengiz K.'nin plakası belirlenen aracı, park halindeyken ateşe verildi ve kısa sürede alevlere teslim oldu. Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye yangını kontrol altına alırken, araç kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, kundaklama olayının arkasındaki kişilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Yaşanan bu gelişmeler, bölgedeki endişeleri artırırken, güvenlik güçleri bölgede geniş önlemler aldı.