Agritech Fethiye Tarım Hayvancılık Seracılık Gıda İhtisas Fuarı, 15-18 Nisan tarihleri arasında kapılarını 5. kez açacak.

Türkiye genelinde sektörün önde gelen firmalarının katılımıyla gerçekleşecek olan fuarda sera, tarım teknolojileri ve ekipmanları, sulama sistemleri, fidecilik, peyzaj ve organik tarım, mekanizasyon alanlarında hizmetlerin tanıtımı yapılacak. Marfo-Marmaris Fuarcılık Organizasyon Ltd. tarafından organize edilen ve 75 firmanın katılacağı Agritech Fuarı Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile sektörler, temsilcilerinin uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerle buluşturulması sağlanacak.

Marfo-Marmaris Fuarcılık Organizasyon Ltd. Genel Müdürü Volkan Gülcan, fuarda yüzlerce marka ve ürünün çiftçilerin huzuruna çıkacağını kaydetti. Fuarın amacının yapıldığı ve etki gösterdiği alanda tarımın daha iyi seviyelere gelmesi ve yaygınlaştırılması olduğunu belirten Gülcan, bu şekilde çiftçilerin tohum sektörünü, sektördeki gelişmeleri makine ve teçhizatlarını yakından takip etmelerinin sağlanacağını açıkladı. Fuarın kapılarını 15 Nisan tarihinde 10-19.00 saatleri arasında açacağını duyuran Gülcan, şöyle konuştu:

“Tarımsal üretimde verimlilik ve kaliteyi önemli ölçüde etkileyen, modern alet ve makine ile diğer tarımsal girdilerin sergileneceği, alım, satım ve bilgi alışveriş imkânının elde edileceği tarım fuarında yeni teknoloji ürünü traktörler, toprak işleme, ekim dikim makineleri, modern sulama alet makine ve ekipmanları, tohum, fide, ilaç, gübre, örtü alet ve ekipmanları sergilenecek. 40 ila 50 bin civarında ziyaretçisi beklenen fuar geçtiğimiz yıllara oranla katılımcı firma çeşitliliği bakımından büyüme gerçekleştirmiştir.”