Kadınlar Basketbol Süper Lig (KBSL) takımlarından Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar ve takım yöneticileri, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

ASKİ Spor’dan övgüyle söz eden Başkan Karalar, “ASKİ Spor geçtiğimiz sezon büyük işler yaptı. Hakikaten ilk yılında bu kadar başarılı olması beni çok şaşırttı. Takdirlik işler yaptınız. Kulüp Başkanı Rahmi Pekar şahsında takımda görev yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Adana ASKİ bu sezon Avrupa’da oynayacak. Bu Adana için ayrı bir güzellik olacak. Şehrimizi tanıtmaları çok güzel bir olay. Kendilerini her zaman destek olmaya hazırım. Başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar da “Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a çok teşekkür ederim. Bu takım bizim değil Adanalıların. Bu başarılar artık bütün Adana’ya mal olmuştur. Sezon öncesi ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ediyoruz, kendilerine takımımız hakkında bilgi veriyoruz. Ekim ayında başlayacak olan maçlarımıza şimdiden davet ediyoruz.” dedi.

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a adının yazılı olduğu takım forması hediye etti.