Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına kısa bir süre önce başladıklarını belirterek, 2014-2015 sezonunun tüm takımlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

- AGÜ adı altında başarılar artacak

"Kayseri KASKİ" olan takımın adının kısa bir süre olağanüstü kongrede "Abdullah Gül Üniversitesi" olarak değiştiğini hatırlatan Avcı, şöyle devam etti:

"Ben 8 senedir bu kulüpteyim, bu son değişikle kulübün 5. kez isminin değiştiğine şahit oluyorum. Bizim için hangi isimle olduğu pek önemli değil ama çok iyi kurumlar aldı takımı şimdiye kadar. Bu zamana kadar halk çok destek verdi, iyi yönetimler oldu. Dolayısıyla bu yeni değişikliğin de daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu sene AGÜ adı altında kulübün daha ileri noktalara gideceğini düşünüyorum. Takımın temel kimyasında hiçbir değişiklik olmadı. Aynen devam ediyoruz. Herkese hayırlı olsun, güzel şeyler olacağını düşünüyorum."

- "Avrupa'da bu seneki hedefimiz dörtlü final oynamak"

Yeni sezonda katılacakları tüm kulvarda ses getirmeyi planladıklarını vurgulayan Avcı, şunları kaydetti:

"Biz yine aynı çizgide devam edeceğiz. Türkiye liginde bugüne kadar hep ilk 3'e oynadık, yine ilk 3'ün adayı olarak sezona başlıyoruz. FIBA Kadınlar Avrupa Lig'nde sistem değişti, dörtlü final oldu seneye bu biraz zor. Avrupa'da bu seneki hedefimiz dörtlü final oynamak, bu müthiş bir hedef ondan önce gruptan çıkmamız lazım. Uzun bir yolumuz var, adım adım gitmemiz lazım. Önce bizim kendi grubumuzda ilk 4 takım arasına girip, son 8 takım arasına girmek birinci hedefimiz. İkinci hedefimiz ondan sonraki eleme maçlarını geçip dörtlü finale gitmek ama bu da çok kolay bir yol değil çok seyirci desteğine ihtiyacımız var."

- "Bu sene artık bir kupa kazanmanın zamanı geldi"

Bu sezon Kayseri'ye bir kupa getirmeyi çok istediklerini vurgulayan Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu takımın hedefi her zaman ilk 3 ve 4 içinde olmak. Avrupa'da da ses getirmek istiyoruz. Bu sene artık bir kupa kazanmanın zamanı geldi. 10 sene boyunca ilk 3'e oynamak değil tabi ki. Hedefi hep biraz daha yukarı taşımak lazım. Biz geçen sene liglerimizde olan tüm takımları yendik. Hem ligde hem Avrupa'da. Genelde her sene Türkiye liginde her takımı yeniyoruz. Bunu seriye getirebilmek lazım ki üst sıralara çıkalım. Kayseri artık kadın basketbolunda bir kupayı hak ediyor. Bir şampiyonluk getirmek lazım. Bunun için yeni sezonda yoğun bir şekilde mücadele vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."