Ak Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı. Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde yapılan meclis toplantısına Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir'in yanısıra, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Belediye Başkan yardımcılar, Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Ak Parti Milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir yaptığı konuşmada 12 Şubat etkinliklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve Onikişubat Belediye Başkanlığına teşekkür etti. Özdemir şöyle dedi:

"Biliyorsunuz seçim sürecine giriyoruz. Asli görevimize dönüyoruz artık. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Zaten içinde Allah inancı olanlar hep sıkıntı çekmiştir. Biliyorsunuz ülkemizmartık daha güçlü. Daha güçlü bir Türkiye isteyenlerle, Recep Tayyip Erdoğan'ın yıkılmasını isteyenler arasında geçen bir mücadele var. Biz Ak Parti'yi yıkmak isteyenlerin umutlarını yerle yeksan edecek güce sahibiz. Ekibimiz hazır. Buna inanarak söylüyorum. Buna inanmayan varsa burada iki tane kapı var, bu kapılardan çıkıp gidebilirler. Ama içimizdeki umut tamsa, bu davaya gönülden inanıyorsanız hemen bu gün hazırlıklara başlayın. 

Genel merkezimizin tavsiyelerini geliştirerek seçime hazır hale geldik. Ak Partili olmaya namzet kişilerle daha yakın temas içinde olacağız. İnşallah 7 Haziran'da iyi bir sonuç alarak bu çalışmalarımızı neticeye ulaştıracak ve başarmanın keyfini çıkaracağız."


Daha sonra kürsüye çıkan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç'de birer konuşma yaptılar.