AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, Afşin'de Mehmet Fatih Güven'in yüksek bir oyla belediye başkanı olacağına inandığını söyledi.

Reyhanlıoğlu, AK Parti Afşin seçim bürosunu ziyaret ederek, AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç ile AK Parti Afşin Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Güven'e başarı diledi.

Partisinin Afşin halkına hizmet etmesi için Mehmet Fatih Güven'i aday olarak gösterdiğini anımsatan Reyhanlıoğlu, "İnşallah, Mehmet Fatih Güven, yüksek bir oyla Afşin Belediye Başkanı olacağına inanıyorum. Biz hanımlar olarak teşkilatlarımızı ziyaret ederek, istişare toplantıları düzenliyoruz. Bizim amacımız, teşkilatımızı hareketlendirmek, birlik ve dayanışma içerisinde seçim hazırlanmaktır."

Mehmet Fatih Güven ise teşkilatlarda, kadın kolları çalışmalarının önemini anlattı.

Kadın kollarıyla ülkenin geleceğini birlikte inşa edeceklerini ifade eden Güven, "Büyükşehir yasası, ülkemizin geleceğini inşa etmek için önemli adımlardan birisi. Halka rağmen yönetim anlayışını reddeden partimiz, halkla birlikte yönetimi bu ülkeyi yerleştirilmesi için en önemli adımlardan birisi büyükşehir yasasıdır" dedi.

30 mart'ta yapılacak olan seçimlerden AK Parti'nin güçlenerek çıkacağını dile getiren Güven, "İnşallah, bizlerden desteklerini esirgemeyen halkımızla beraber 31 Mart'a zaferle uyanacağız" şeklinde konuştu.