AK Parti Kocaeli'nin Çayırova İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Kerem Coşkun, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından, fotoğrafını koyduğu Atatürk ve Atatürk imzasıyla 'Oyunuzu Erdoğan'a veriniz' paylaşımı yapması tepkiyle karşılandı.

Bir süre AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve başkanlık görevini geçen ağustos ayında İbrahim Güler’e devreden Kerem Coşkun, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabı üzerinden Atatürk hakkında tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Coşkun, Facebook hesabından Atatürk ve Atatürk'ün imzasıyla birlikte "Oyunuzu Erdoğan’a veriniz…" sözünün yer aldığı fotoğrafı paylaştı.

Coşkun, gelen tepki yorumlarının altına, "Atatürk, milliyetçiliği ile bu millete yön vermiştir. Kendisinin hayalini bugün AK Parti gerçekleştiriyor. Demir ağlar ile AK Parti ülkeyi donatıyor. Muasır medeniyetler seviyesine AK Parti taşıyor bu ülkeyi. Eee Atatürk vizyonunu biz gerçekleştiriyoruz, doğal olarak da bu yazı çok da saçma değil, aksine çok da doğru." diye yazarak, kendini savundu.