Manisa'da oturdukları apartmanın asansöründe cansız bedenleri bulunan anne ile kızın ölüm nedeni belli oldu. Anne ile kızın komşuları tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi. Yakalanan zanlı tutuklandı.
Olayın ardından dün akşam Ankara'da yakalanan A.Y. (57), Salihli'ye getirildi.

Kocaeli'de Eski Sevgili Dehşeti: 7 Aylık Evli Genç Kadın Katledildi! Kocaeli'de Eski Sevgili Dehşeti: 7 Aylık Evli Genç Kadın Katledildi!

A.Y, işlemlerinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Zanlının, emniyetteki ifadesinde, komşusu Devrim Güler (48) ile gönül ilişkisi kurmak istediğini, bundan haberdar olan Güler'in kızı Doğa Etyemez (18) ile aralarında önceki gece kavga çıktığını, Etyemez'i telle boğarak öldürdüğünü, daha sonra eve gelen annesini de aynı şekilde katlettiğini söylediği öğrenildi.

Cinayetin ardından cesetleri asansör kabinine koyduğunu ve asansörü son kata gönderdiğini anlattığı belirtilen A.Y'nin, önce trenle İzmir'e, oradan uçakla Ankara'ya gittiğini söylediği kaydedildi. 

Öldürülen Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez için, Salihli'deki Kocaçeşme Camisi'nde tören düzenlendi. Törenin ardından cenazeler, Karaağaç Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze töreninde bazı aile üyeleri, sinir krizi geçirdi.