Antalyaspor, Sivasspor’un forvet oyuncusu Ahmet Aras’ı 2.5 yıllığına renklerine bağladı.
PTT 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken takıma takviyeye de devam ediyor. Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Hami Mandıralı’nın direktifleri doğrultusunda takıma Süper Lig’de Sivasspor’da forma giyen forvet oyuncusu Ahmet Aras transfer edildi.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, takımın ikinci yarısındaki hedefinin belli olduğunu, hocanın verdiği raporlar doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. Ahmet Aras’ın transferinin zor olduğunu açıklayan Başkan Gencer, “Süper Lig'de top koşturan ve son maçında gol atan bir oyuncuyu kadromuza kattık. Geç gelmesinin sebebi Sivasspor ile Trabzonspor kadrosundaydı. Ahmet, kırmızı-beyaz renkleri olan bir takımdan kırmızı-beyaz renkleri olan bir takıma geldi. PTT 1. Lig'den ve Süper Lig'den teklifler olmasına rağmen bizi seçti. Kendisine Antalyaspor'a hoş geldin diyorum.” dedi.
Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attıktan sonra değerlendirmede bulunan golcü oyuncu Ahmet Aras da transferde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Süper Lig yarışında kendisinin de artık olduğunu kaydeden Aras, “Süper Lig yarışında ben de olmak istedim. İnançlı bir takıma geldim. İnşallah sezon sonunda hedefe ulaşacağız. Herkese hayırlı olsun.” diye konuştu.
Aras, imza töreninin ardından Kırmızı-beyazlı formayı giyerek kulübün bayrağının önünde basın mensuplarına poz verdi.