19 Mayıs ilçesinin güreşte başarı elde eden sporcuları 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kastamonu ve Sivas'ta gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası Türkiye Güreş Eğitim merkezleri serbest güreş müsabakalarında 90 kiloda Celal Yazıcı Türkiye birincisi, 42 kiloda Miraç Koçali Türkiye 3.sü ve 32 kiloda Fatih Genç Türkiye 3.sü olarak derece elde etti. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret eden başarılı güreşçilere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu, Antrenör Ali Çağlar da eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, “Başarılı sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. İlçemizin adının birçok spor dalında elde edilen başarılar ile duyulması ve çocuklarımızın zamanını sporla değerlendirmesi bizleri çok mutlu etmektedir. Spora olan desteğimiz her zaman devam edecektir. 5 Ağustos’ta ilçemizde gerçekleştireceğimiz 1. Karakuçak güreşlerine tüm halkımızı davetlidir.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu, “Desteğini bizden esirgemeyen başkanımız Sayın Osman Topaloğlu’na çok teşekkür ederim.” diye konuştu.