Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bölgenin ekonomik gelişimini sağlayan iş yeri açılışlarına katılmaya devam ediyor.
Belediye Başkanı İsmail Baran, Hacı Osman mahallesinde faaliyet gösterecek giyim mağazasının açılışını yaptı. Kentte ekonomik kalkınmayı esnafa yönelik sürdürdükleri projelerle yaptıklarını belirten Başkan Baran, açılışta yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden bugüne çok sayıda iş yerinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirtti. 30 yıl boyunca Körfez’de esnaflık yapan Belediye Başkanı İsmail Baran, tecrübelerini genç işletmecilere aktardı. Başkan Baran, çalışmaların insan odaklı olduğunu bundan dolayı toplumun her kesimindeki birey ve meslek gruplarını önemsediklerini ve değer verdiklerini sonuçta ise Körfezliler’in kazançlı çıktığını kaydetti.
Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni iş yerleri insanlara yeni istihdam alanları açtığını belirterek, “Biz belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Bu iş yerimizin sahibine, çalışanlarıyla, müşteriye karşı dürüstlükten, güvenden taviz vermeden, kazasız belasız hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.
Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi, davetliler ve işletmeciler tarafından birlikte kesildi. Daha sonra iş yerini gezen Başkan Baran, iş yeri hakkında bilgi alarak çalışanlara başarılar diledi.