İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Körfez mahallesindeki 42 Evler Merkez Camii cemaatiyle bir araya geldi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle ziyaretlerine devam ederek Körfez mahallesindeki 42 Evler Merkez Camii cemaatiyle bir araya geldi. Başkan Doğan’ın ziyareti sırasında Körfez Mahalle Muhtarı Oğuz Bayraktar da hazır bulundu.
Sık sık mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan, ”İzmit Belediyesi olarak vatandaşımızın olduğu her yere elimizi uzatıyoruz. Vatandaşımızın daha konforlu, daha refah ve iyi yaşaması için çalışıyoruz. Kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirip, kuruşu ziyan etmeden yine vatandaşımız için harcıyoruz. Okullarımıza da, sivil toplum kuruluşlarımıza da, spor kulüplerimize de destek veriyoruz. Tabi ki camilerimizi unutmuyoruz. Camilerimize elimizden geldiği kadarıyla, destek olmaya çalışıyoruz. Çevre düzenlemeleriyle, lokalleriyle ilgili desteklerimiz devam ediyor” dedi.
42 Evler Merkez Camii ile ilgili vatandaşlara bilgiler veren Başkan Doğan, “42 Evlerdeki camimiz çok eski bir cami. Özellikle bahçesi cemaatin de artmasıyla ihtiyaca cevap veremez hale geldi. Cenazelerde büyük sıkıntı çekiliyor. Bunun için yeni bir düzenleme yaptık. Lokali başka bir yere çektik, şadırvanını değiştirdik. İnşallah çevre düzenleme çalışmaları da bittiğinde camimiz daha güzel ortaya çıkacak ve cemaatimiz de rahat edecek” şeklinde konuştu.
Cami cemaati de İzmit Belediye Başkanı’na yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.