Yönetmenliğini Zach Snyder'in yapacağı DC evreninin en süper kahramanı Batman ve Superman'i aynı filmde buluşturan 'Batman ve Superman: Adaletin Şafağı' filminin fragmanı yayınlandı. İşte Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filminin sürprizlerle dolu heyecan yüklü fragmanı...

Yeni tanıtım videosu film için önemli sahneler barındırırken, ilk videonun hayal kırıklığı yarattığı açıklanmıştı.

İşte Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filminin fragmanı;


Bu tanıtım videosuyla birlikte Wonder Woman karakteri de ilk defa görünmüş oldu. Yine de Wonder Women'ın hikayeye nasıl dahil olduğu ya da kimin tarafında yer aldığına dair en ufak bir ipucu bile bulunmuyor.

Tanıtım videosunun son sahnesinde görünen Batmobile'in de, son Batman üçlemesine kıyasla değişik bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.

Filmin hikayesinin de ilk filmle ilişkilendirildiğini ve Superman'in ilk filmde yarattığı yıkımdan ötürü Bruce Wayne'in ona bilendiği hemen ilk sahnede açık bir şekilde gözler önüne serilmiş.

Bruce Wayne'in orta yaşlı dönemini konu alan yapımda, Batman'in Superman'i durdurmak amacıyla geri döndüğü belirtiliyor. Zira aynı isimle çıkan çizgi filmin konusu da buna benzerdi. Zaten filmin yönetmeni Zack Snyder, Batman'in kostümünü tasarlarken o çizgi filmdeki kostümü baz aldıklarını açık bir şekilde dile getirmişti.

25 Mart 2016'da vizyona girecek olan filmde Batman'i Ben Affleck canlandırırken, Superman'i ise ilk filmde olduğu gibi Henry Cavill canlandıracak.