İl Emniyet Müdürü Metin Aşık'ın makamında geçen ziyarete Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci, Sportif Direktör Bünyamin Gezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Beyt ve Ömer İnce katıldı.
Ziyarette Kulüp Başkanı Mustafa Semerci Emniyet Müdürü Metin Aşık'a Kahramanmaraş Belediyespor forması hediye etti.
Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Semerci: “Kahramanmaraş Belediyespor olarak kendimize bir hedef koyduk. Bu koyduğumuz hedefimiz doğrultusunda Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz'ın desteği ile Bölgesel Amatör Ligi'ndeki mücadelemizi namağlup tamamladık ve üçüncü lige yükseldik. Şu anda 3. Lig 3. Grupta mücadele ediyoruz. Sezonun ilk yarısının tamamlanmasına üç hafta kaldı. Şu anda takımımız 30 puanla üçüncü sırada bulunuyoruz.
Bildiğiniz gibi şehrimizin iki profesyonel takımı var. Biri Kahramanmaraşspor diğeri de Belediyespor. Hedefimiz bir üst lige yükselerek yolumuza devam edeceğiz. Sizleri de maçlarımızda aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ise forma için teşekkür ederek, maçlara gelmeye çalışacağını söyledi.