Çağla son bölümde Onur'un davranışlarını görünce sinir krizleri geçirdi ve gözyaşları içinde kaldı. Çağla son günlerde sık sık ağlıyor? Gökçen Çağla'ya İkili oynayan isimleri de arrık gör canım dedi.

Big Brother Türkiye ilk bölümde Çağla dikkatleri üzerinde topladı. Milli takım oyuncusu olan Çağla en çok kondisyonuna güveniyor. Kendisi Bordo rujunu sürmeden sokağa adım atmıyor. Peki Big Brother Çağla kimdir? İşte detaylar..

Big Brother Çağla kimdir?

Milli ftbol takımı oyuncusu olan rahmetli babası gibi tam bir spor tutkunu olan Çağla, kondüsyonuna oldukça güveniyor. Yüzme dalında çok sayıda şampiyonluğun da sahibi. Hırslı bir yapıya sahip. İstediği rekoru elde edemediği için duvarları bile yumruklamış. Sporcu olmasına rağmen, giyim konusunda iddialı olmayı seviyor.

Bordo rujunu sürmeden sokağa adım atmıyor. Hobileri futbol maçlarını izlemek ve spor yapmak. Çağla Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp rahmetli babasının sağlığında sahip olamadığı evi satın almak ve babası adına bir heykel yaptırmak istiyor.

Bu arada 30 Kasım Pazartesi günü saat 11'de yayınlanan bölümde Çağla Çoban'ın sinir krizleri geçirdiği ve gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Çağla Çoban neden ağladı. Yayınlanır yayınlanmaz burada paylaşacağız..