Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Anafen Dershanesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdi. TEOG’a Bozüyük Anafen’de hazırlanan 3 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.

Dershanenin seminer salonunda düzenlenen törende konuşan dershane müdürü Sinan Yılmaz, Özel Orhangazi Ortaokulu öğrencileri Alper Oktar ve Beyza Bahadır ile Metristepe Ortaokulu öğrencisi Ahmet Burak Çay'ın 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1.'si olduklarını, Atatürk Ortaokulu’ndan İnanç Ütük, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’ndan Betül Özkaynak ve Özel Orhangazi Ortaokulu’ndan Mert Miktad Göçmen’in de 120 sorudan 119 tanesini doğru cevaplayarak, büyük bir başarıya imza attıklarını ifade etti.

Bu tarz başarıların uzun soluklu ve sistemli bir çalışmanın sonucu olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bu vesileyle başta öğrencilerimiz olmak üzere ailesini, okudukları okulların idareci ve öğretmenleri ile dershane öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah 2. TEOG sınavında da öğrencilerimizin aynı başarıyı tekrar ederek ailelerine ve öğretmenlerine bir kere daha aynı sevinci yaşatacaklarına inanıyorum." şeklinde konuştu.