Bozyazı Yunus Emre İmam Hatip Orta Okulu ile Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa katılan davetlilere etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından Bozyazı Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Fırat Ay'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Okul Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan'ın yaptığı açılış konuşmalarından sonra Bozyazı genelinde düzenlenen kompozisyon dalında birinci olan Tekeli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Ümmü Bıyıklıoğlu 'Seni Çok Özledim' adlı kompozisyonu seslendirdi. Yine ilçe genelinde düzenlenen şiir okuma yarışmasında ilçe birincisi olan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zehra Reyhan Süzgün 'Ey Sevgili' isimli naat'ı seslendirdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda şiir ve kompozisyonların okunması sırasında vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Program sonunda Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve protokol üyeleri programın sponsoru olan esnaflara teşekkür ettiler ve dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Programa Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, Anamur İlçe Müftüsü Muhammet Koçak, İlçe Müftüsü Adem Bebek ve öğrenci velileri katıldı.