Havaların ısınmasıyla dolup taşan Bünyan Belediyesi’nin parkları özenle dizayn edilmiş mimarisiyle vatandaşları memnun ederken, kamelya ve banklarda oturarak komşularıyla bir araya gelen Bünyanlılar, hem sohbet ediyor hem spor yapıyor.
İlçenin farklı mahallerinde hizmete sunulan parklar için Bünyan Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan vatandaşlar, “Parklarımız çok temiz ve bakımlı hem yürüyüş ve spor yapma imkânı buluyoruz hem de yorgunluğumuzu, stresimizi atıyoruz. Parklar içinde birçok kullanım alanı var. Bu yüzden parklarda dinlenme imkânı buluyoruz. Bünyan’a renk kattığı için yapmış olduğu hizmetlerden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Bünyan Belediyesi parkları hem yetişkinlerin hem de çocukların yararlanabileceği şekilde donatıyor. Hizmete sunulan parklarda vatandaşların keyifli vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak tüm unsurlar bulunuyor. Koşu yollarından, fitness ve egzersiz aletlerine, futbol sahsından basketbol sahasına çocuk oyun alanlarından, vatandaşların dinlenebileceği alanlara kadar adeta bir spor merkezi düzeyinde dizayn ediliyor.