Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yapımı devam eden spor kompleksi ve Esentepe Futbol Sahası ile faal durumda olan Sümerler Futbol Sahası'nda incelemelerde bulundu.

Başkan Savaş, Hatay Valisi Ercan Topaca ile birlikte görevlilerden bilgi altı. Vali Topaca, hayranlık ile gezdiği spor kompleksi ve futbol sahalarının gençlere ve Hataylıya yaralı olacağına inandığını dile getirdi.

Gençlere ve spora büyük önem verdiklerini aktaran Başkan Savaş, yüzde 98 oranında biten ve yakında açılışını gerçekleştireceği spor kompleksi ve yaşam merkezini çok beğendiğini, Hataylı gençlerin bu spor kompleksi ve futbol sahaları ile kötü alışkanlıklardan spor yaparak uzak kalacağını ifade etti. Hatay'a gelmiş geçmiş en büyük spor kompleksini yapmaktan gurur duyduklarını aktaran Başkan Savaş, Hataylıların, güvenli, hijyenik ve rahat bir şekilde spor yapmalarını amaçladığı bu büyük projeye gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Savaş ve Hatay Valisi Ercan Topaca, futbol sahaları ve spor kompleksinin ardından Karlısu Sulama Göleti’nde incelemelerde bulundu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Maden’den gölet ve çevresi hakkında bilgi aldı.