Kahramanmaraş İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet götürme birliği arasında imzalanan protokole göre Ekinözülü çiftçilere yüzde elli indirimle 6 bin 550 adet elma ve kiraz fidanı dağıtıldı

İl Özel İdaresi ve Köylere hizmet götürme birliği arasında imzalanan protokole göre Ekinözülü çiftçilere yüzde elli indirimle 6 bin 550 adet elma, kiraz fidanı dağıtıldı. 

Fidan dağıtım törenine katılan Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, tarımsal faaliyetlerden yeteri kadar faydalanamadıklarını söyledi. Çiftçiler için değişik alanlarda destekleme çalışmaları olduklarını söyleyen Gül , "Yapılan bu çalışmalardan bir olan yüzde 50 destekli fidan dağıtım işlemimizde bunlardan biridir.
Amacımız ilçemizdeki tarımsal Faaliyetleri zenginleştirmek, kaliteli, verimli, güzel ürünler yetiştirilmesine yardımcı olmak ve dağıtımı yapılan bu ürünlere çiftcilerimizin sahip çıkarak güzel ürünler elde etmelerini görmek." dedi.

Fidan dağıtım Törenine Ekinözü Kaymakamı Fatih gül ,İlçe Gıda tarım ve hayvancılık müdürü Ömer Seyran Ekinözü ziraat odası Başkanı Ali Kahraman Katıldı.