Çorlu Belediyesi, Çorlu’da ayakkabı boyacılığının daha iyi şartlarda yapılabilmesini sağlayacak lostra salonunu hizmete soktu.

Açılışa Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşma yapan Başkan Baysan, boyacılık hizmetinin artık daha iyi şartlarda verileceğini belirtti ve Çorlu’nun başka yerlerine de lostra salonu açılacağını söyledi.

Tarihi belediye binası restorasyonu kapsamında, eski adıyla Gaziler Parkı’ndaki ayakkabı boyacılarının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesini sağlamak amacıyla yapılan, ısı yalıtımlı, antibakteriyel ve kanserojen madde içermeyen malzemelerin kullanıldığı lostra salonu, 7 kişinin hizmet verebileceği şekilde tasarlandı. İçinde bulunan elektrik tesisatı sayesinde mevsim şartlarına uygun ısıtma ve soğutma sistemleri kullanılabilecek. Yapılan kurayla belirlenen 7 boyacı, temiz ve sağlıklı koşullarda boyacılık hizmeti verecek.