Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile sevgilisi Cassandre Davis birlikte tatil yaparken verdikleri pozlarla şok ettiler. Neredeyse herkesin gözü önünde sevişen çift sosyal medyayı salladı. Cassandre Davis kimdir? Cassandre Davis instagram fotoğrafları? Cassandre Davis'in yaşı, boyu, kilosu kaç?

Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın finaline gözyaşlarıyla damga vuran; kupayı kazanan Portekiz Milli Takımı'nın kaptanı Real Madrid'li Christiano Ronaldo yaz tatiliyle de konuşulmaya devam ediyor.  

İspanya'nın Ibıza Adası'nda sürekli kıyaslandığı en büyük rakibi Lionel Messi ile pişti olan, dün ise ayak parmaklarına sürdüğü siyah ojelerle konuşulan Ronaldo bu kez havuz başında görüntülendiği kız arkadaşıyla gündemde.

NEŞELİ RONALDO

İspanya’nın Ibiza Adası’ndaki yat tatilinden sonra Miami’ye geçen dünyaca ünlü futbol yıldızı, Setai Otel’in havuz başında yeni sevgilisiyle görüntülendi. 

FITNESS MODELİ

Yeni sezon öncesi Avrupa Şampiyonası'nda yaşadığı sakatlığın etkisinde kurtulmak için bol bol dinlenen ve yüzen Ronalda'nun, fitness modeli Cassandre Davis ile çok mutlu olduğu dikkatlerden kaçmadı. 

Cassandre Davis instagram fotoğrafları

Ronaldo'nun daha önce; Daniele Aguiar, Isabel Figueir, Diana Chaves, Nataly Rincon, Merche Romero, (Andorralı spiker) Jordana Jardel, (G.Saray’ın eski yıldızı Mario Jardel’in kardeşi) Karina Ferro, Chloe Green (İş adamı Philip Green'in kızı) Andressa Urach (Brezilyalı model) gibi farklı isimlerle birlikte olduğu iddia edilmişti ancak Portekizli yıldız son zamanlarda en çok Irina Shayk (Top model) ile olan ilişkisiyle gündeme gelmişti.