- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sırasıyla Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel, Başbakan Ahmet Davutoğlu, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ı kabul edecek (11.00-13.00-14.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Rixos Otel’de KOSGEB Girişimcilik 2014 ödül törenine katılacak. Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilecek olan Davutoğlu, Başbakanlık Merkez Bina’da Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı kabul edecek. Davutoğlu, akabinde yine aynı yerde çözüm süreci toplantısı gerçekleştirilecek. (11.00-13.00-15.30-16.30-17.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Kılıçdaroğlu sivil toplum kuruluşları, gençlik, esnaf ve işçi temsilcileri gibi toplumun değişik kesimleri ile toplantılar yapacak, görüş alışverişinde bulunacak. Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesinde gazetecilerle bir araya gelecek. (11.00-14.30-Bursa)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Özel Okullar Birliği Derneği'nin 'Geleceğin Öğretmeni Sempozyumu'na katılacak (10.00-Antalya)

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Shangri-La Hotel’de düzenlenen 11. Türkiye, Avrupa-Kafkasya-Asya Ulaştırma Koridoru (TRACECA) Bakanlar Konferansı'na katılacak (09.30- İstanbul)

- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İş Konseyi Başkanları İstişare Toplantısı'na katılacak, Yeni Zelanda Ticaret Bakanı Tim Groser ile görüşecek, iş forumunda yer alacak. (10.00- İstanbul)

EKONOMİ

- Merkez Bankası, 2014 Kasım ayı konut fiyat endeksini açıklayacak. (14.30-Ankara)

- TÜİK, Ocak 2015 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ihracatçı firmaların strateji, vizyon ve hedeflerini kurgulamaları için başlattığı ‘TİMAKADEMİ2023’ çalışmalarına Bursa’da devam edecek. (09.30-Bursa)

DÜNYA

- AB dışişleri bakanları Ukrayna’daki gelişmeleri ele almak üzere olağanüstü toplanacak. (Brüksel)

- Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Yunanistan’ı ziyaret ederek Başbakan Aleksis Çipras’la görüşecek. (Atina)

- Hizbullah'ın, İsrail askerlerine yönelik saldırısının ardından Lübnan ve İsrail'deki gelişmeler izleniyor. (Tel Aviv)

- İtalya Parlemontosu görevinden ayrılan İtalyan Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano'nun halefini seçmek üzere toplanacak. (Roma)

GÜNCEL

- IŞİD elinde rehin tutulan bir Ürdünlü pilot ile bir Japon gazetecinin serbest bırakılacağı iddiası, Şanlıurfa'nın Akçakale Sınır Kapısı'nı hareketlendirdi. Gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

- Aydın’da bir astsubayın kaçak bir zanlı tarafından şehit edilmesi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. Şehit J.Astsb.Üsvş. Emrah Ünal için Jandarma Bölge Komutanlığı’nda tören düzenlenecek. (10.00-Aydın)

- İzmir'de 26 polise yönelik yakalama kararı kapsamında gözaltına alınan polisler bugün adliyeye sevk edilecek. (İzmir)

SPOR

- Türkiye Kupası’nda grupların 5. Hafta maçları Gençlerbirliği – Cizrespor ve Beşiktaş – Sarıyer karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.30-20.30-Ankara-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip ediliyor.

- Giresun Federasyonu ve Giresun Vakfı temsilcilerinin yanı sıra bazı iş adamalarının da hazır bulunacağı Giresunspor yönetim kurulunun gündemindeki son gelişmeleri değerlendireceği basın toplantısı, Bayrampaşa Titanik Otelde yapılacak. (18.00-İstanbul)