Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığından, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) adli yargı kararnamesiyle, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ramazan Apaçık, görevine başladı.

HSYK adli yargı kararnamesi ile Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Apaçık, ulusal ajans muhabirlerini kabul etti.

Gazetecilerin "hayırlı olsun" dileklerini kabul eden Apaçık, kentte bütün kurumlarla uyum içerisinde vatandaşa hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi.

Erzurum'daki görevi öncesi Osmaniye'de çalıştığını belirten Apaçık, "Dolayısıyla Kahramanmaraş'ı yakından tanıyorum. Kentimizin güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum. Asli görevimizin haricinde sosyal sorumluluk projelerine önem veriyorum. Hep birlikte ülkemize ve milletimize hizmet edeceğiz" dedi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevindeyken sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Apaçık, onuruna verilen veda yemeğinde down sendromu hastası bir genç ile göz yaşı döküp harmandalı ve çiftetelli oynayarak ulusal basında yer almıştı.