Yoğun kar yağışı yurdu etkisi altına alırken İstanbul, Ankara, Konya, Karaman, Malatya, Nevşehir, Tokat, Eskişehir, Aksaray, Kocaeli, Mersin, Niğde, Afyon, Bursa, Bolu, Ordu'da okullar tatil olacak mı? Öğrenciler Valiliklerin kar tatili müjdesi vermesini bekliyor? Peki 3 ocak Salı günü hangi illerde okullar tatil edildi? Ayrıntılar haberimizde.

2 Ocak Pazartesi günü Aksaray, Niğde, Kocaeli ve Mersin'de okullar tatil edilmişti. Ancak kar yağışı yurdun her tarafında etkisini artırmaya devam ediyor. 3 Ocak Salı günü kar tatili veren iller henüz belli olmadı. 3 Ocak Salı günü okulların tatil edildiği iller bu gece belli olacak.

Ankara ve İstanbul'da etkili olan soğuk hava ile buzlanma olayları etkisini gösterirken valiliklerden henüz okulların tatil edilip edilmediğiyle ilgili bir açıklama gelmedi. 

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle 2 ilçede yarın okullar tatil edilirken, 4 ilçede de taşıma sistemle eğitime ara verildi.
Konya Valiliği tarafından yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ahırlı ve Seydişehir İlçeleri'nde okullar yarın tatil edilirken, Meram, Selçuklu, Hadim ve Taşkent İlçeleri'nde taşımalı sistemle eğitime yarın olmak üzere 1 gün verildi. Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçeler Meram, Selçuklu ve Karatay İlçeleri'ne ilk ve orta dereceli okullarda yarın olmak üzerine eğitime 1 gün ara verildi. Hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı belirtildi

Tatil haberleri gelir gelmez bu sayfadan yayınlayacağız... Sizler de okulların tatil edilmesi için kendi ilinizin valisine bu sayfadan yorum yazarak çağrıda bulunabilirsiniz...