Bakan Özhaseki, Malatya'da yapılan çalışmaları incelemek üzere Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Özhaseki, Türkiye'nin 6 Şubat 2023'te yaşadığı büyük depremlerin ardından başlatılan çalışmalara dair önemli bilgiler paylaştı.

Özhaseki'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Türkiye'nin yaşadığı depremlerde 850 bin bağımsız birimin yerle bir olduğunu belirten Özhaseki, bu zararların tespit edilerek giderilmesi için büyük bir gayretle çalışıldığını ifade etti.

    Yurt Dışından İki Telefon Getirenler Dikkat: Artık Yasaklanıyor! Yurt Dışından İki Telefon Getirenler Dikkat: Artık Yasaklanıyor!
  • Kahramanmaraş'daki deprem hasarlarını gidermek amacıyla 1240 şantiyede 110 bin kişinin çalıştığını ve zararların giderilmesi için büyük bir gayretle koşturduklarını söyledi.

  • Özhaseki, Türkiye'nin deprem sonrası yaşadığı zorluklara rağmen bu sorunların üstesinden geleceklerine inandığını ve çalışmaların büyük bir gayretle devam ettiğini vurguladı.

Ayrıca Bakan Özhaseki, yapılan çalışmalarda müşterek tapu sorunları gibi konuların da ele alındığını ve her sorunun çözümü için çaba gösterdiklerini belirtti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayarak vatandaşların endişelerini gidermeye yönelik çözüm odaklı yaklaşımlarını sürdürdü.