Kahramanmaraş İMKB Süleyman Demirel Fen Lisesi Öğrencileri "Değerler Değerlidir" konulu e twinning projesi kapsamında bu ay "Sorunlu olma Sorumlu Ol" sloganıyla yola çıkarak sorumluluk değeri üzerinde çalıştılar.

Kış şartlarının zorluğu nedeniyle ihtiyaç sahibi çocukların bu zor şartları sıcacık geçirmelerini isteyen öğrenciler onlara atkı bere ve eldiven yardımı yaptı. Ürünlerin çoğunu büyüklerinin yardımıyla ellerinde ören öğrencilerin bu anlamlı çalışması takdirle karşılandı. Projeye katkı sağlayanlar arasında en dikkat çeken isimler ise Özel Beyza Kreşinden altı yaşındaki Zeynep ve Yeşilgöz köyünden 80 yaşındaki Selver nine oldu. Yine Elbistan dan Ayten nine de büyük bir özveriyle kısa sürede birçok atkı bere örerek projeye en çok destek verenler arasında yer aldı. 

"Bu sürece emek veren, katkı sağlayan, desteğini esirgemeyen" herkese teşekkür eden Okul Müdürü Eyüp Kurt, "tüm personelimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve Kahramanmaraş halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerimizin ve velilerimizin yaptığı ürünler ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak için Valiliğe iletildi" dedi.

SORUNLU OLMA SORUMLU OL FOTOĞRAFLARI

Kurtu Valilikçe yürütülen eşdeğer proje kapsamında dağıtımların daha sistematik yapılacağını ve bu projeye destek verdikleri için mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.