Kahramanmaraş Merkez Temel Eğitim Yatılı Bölge Okulu mezunları yeni ismi Alaaddin Özdenören Yatılı Bölge İlkokulu ve Ortaokulu olan okullarında bir araya geldiler ve hasret giderdiler. İlk mezunlarını 1980 yılında veren yatılı okulda okuyan öğrencilerin bir araya gelmesi duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Alaaddin Özdenören Yatılı Bölge İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Bülbül'ün organize ettiği pilav günü etkinliğine Kahramanmaraş Merkez Temel Eğitim Yatılı Bölge Okulu'nda okuyan çok sayıda kişi katıldı. 1980 ve 1981 yılında mezun olanların da yer aldığı etkinliğe daha sonraki yıllarda mezun olan kişiler de katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden okul arkadaşları yıllarca okudukları okulu bir defa daha ziyaret ettiler. Sınıfları gezen, yemekhanede yemek yiyen mezunlar ayrıca ilkokulda olduğu gibi yemek duası da yaptılar. 

Okul bahçesinde mevcut öğrencilerle voleybol oynayan eski mezunlar eğlenceli vakit geçirdiler.

Kahramanmaraş'ın efsane yatılı ilkokulunda mezun olan ve yıllar sonra ilk defa buluşan onlarca kişi anılarını tazelediler. Etkinliği düzenleyen Alaaddin Özdenören Yatılı Bölge İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Bülbül'e teşekkür eden mezunlar en kısa zamanda yeniden buluşmak üzere ayrıldılar.