Kırşehirde 25 yıldır çok sayıda eğitim başarısına imza atan Serhat Dershanesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda 2015 YGS sonuçlarına göre yine Kırşehir il birincilerini çıkardı. Kırşehir derecelerini elde eden Serhat Dershanelerinin başarılı öğrencilerinden Oğuzhan Zengin Kırşehir 1.'si, Ümmügülsüm Duman Kırşehir 2.'si, Ömer Desezen Kırşehir 3.'sü oldu.

Kırşehir derecelerini değerlendiren Serhat Dershanesi Müdürü Murat Erdem, “Kırşehir de her zaman başarılı sonuçlar aldık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Serhat Dershanemiz ildeki dereceleri toplayarak birinci oldu." dedi. Erdem, başarılarının sürpriz olmadığını öğretmen ve öğrencilerin özverili çalışmaları sonucunda bu başarıyı yakaladıklarını söyledi. Bu başarıda emeği geçen aileleri, okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür edip, kutladı. Erdem, dershane ve öğrencilerin bu başarısını LYS’de de sürdüreceğine inandığını aktardı.

Serhat Dershanelerinin vizyon ve misyonu ile eğitimde öncü kurum olmanın sorumluluğunu taşıdıklarını dile getiren Erdem, “Her yıl binlerce öğrenciye destek oluyoruz, rehberlik hizmeti veriyoruz ve öğrencilerimizin üniversiteye yerleşebilmeleri için en iyi eğitimi almalarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Öğrencilerimizin her zaman daha başarılı olmaları için hizmetlerimize devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar başarılarında öğretmenlerinin desteklerininde çok önemli olduğunun altını çizerek öğretmenlerinin psikolojik ve manevi desteklerinin katkısını sınavda diğer öğrencilerden bir adım önde başlayarak gördüklerini ifade ettiler. "Önemli olan neye ihtiyacımız olduğunu bilmekti, bunu da öğretmenlerimiz sayesinde öğrenerek; gerektiği zaman sinemaya da gittik; sosyal aktivite de yaparak başarıya ulaştık" diyen öğrenciler Serhat Dershanesine gittikleri için mutlu olduklarını söyledi.