TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu icra komite başkan ve başkan yardımcılıkları seçimi yapıldı. Komiteler Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Borsası, Acıpayam Ticaret Odası, Babadağ Ticaret Odası, Buldan Ticaret Odası, Sarayköy Ticaret Odası ve Tavas Ticaret Odası üyelerinden oluşuyor. Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Civan Sözkesen, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Semra Akça Acar oldu.

DTO’daki seçimlere TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve DTO Başkanı Necdet Özer başkanlık etti. Özer, açılış konuşmasında, “Sivil toplum kuruluşlarında, gönüllük esasına dayalı olarak çalışılmaktadır. Koordinatör oda olarak hem genç girişimcilerimize hem de kadın girişimcilerimize maddi ve manevi destek vermeye her zaman hazırız.” dedi.

Konuşmaların ardından geçilen seçimlere, Acar ve Sözkesen tek adaylar olarak girdi. Oybirliğiyle Semra Akça Acar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı, Civan Sözkesen Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı oldu. Acar, icra komitesinde yer alan kadın girişimcilere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Sözkesen de genç girişimciler olarak Denizli adına projeler üreteceklerini ifade ederek, ticaret ve sanayi alanında kendini ispatlayan Denizli için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Semra Akça Acar, Başkan yardımcıları Neşe Ataş ve Burcu Müzeyyen Evran, üyeler Ömür Duruerk, Fikret Çınar, Sündüz Apalı, Velda Köseoğlu, Yıldız Söylemez, Server Çelik, Dilek Kömürcüoğlu, Şenay Arslan, Betül Lerzan Tan, Ayla Ermiş, Fatma Demirbakan Kurt ve Ayşen Avcık, doğal üyeler Necdet Özer ve Ali Rıza Tekin'den oluştu.

İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Civan Sözkesen, Başkan yardımcıları Faruk Oğuz ve Veli Tefenlili, üyeler İsmail Yakı, Ahmet Gözüaçık, Halil Alptuğ Önal, Musa Çelikkol, Mustafa Can Pekdemir, Oğuz Atakan Erdoğan, Soner Kaya, Erkan Bıyıklı, Uğur Kıvılcım, Yusuf Uyum, Volkan Gezen ve Metin Kocabatmaz, doğal üyeler Necdet Özer ve Ali Rıza Tekin'den oluştu.