Kahramanmaraş'ın en eski yapı firmalarından olan Kiyap Group İnşaat ve Limited Şirketi, 'Her gün indirim, her gün kampanya' sloganına yeni yılda yeni kampanyalarda ekleyerek, müşterilerine çeşitli fırsatlar sunuyor.
İnşaat, Yapı, Seramik ve Parke başta olmak üzere bir çok dalda Kahramanmaraş'ta hem toptan hem de perakende satış olarak hizmet veren firma, 2021 yılı için yaptığı kampanyalar ile dikkat çekti.
Salgın hastalık sürecinde yapılan zamları fiyatlarına yansıtmadan, vatandaşları daha uygun fiyatlarla buluşturan ''Kiyap'' yeni yılda da yine herkesin uğrak noktası oldu. 
Firmanın genç ve başarılı yöneticisi Mustafa Kabakçı, babasının 23 yıllık tecrübesinin öncülüğünde 5 yıldır firmayı işlettiğini ve kaliteyi her zaman en uyguna verdiklerini söyledi. 
Bu sektörde her zaman öne gidebilmek için risk alınması gerektiğini vurgulayan ve ticaretin her zaman risk olduğunu belirten Kabakçı, "Bir müşteri, bin müşteridir. Biz bu slogan ile hizmet veriyoruz her zaman. İki seneden beridir de, 'Peli' firmasının münasır toptancılığını yapıyoruz. Seramik sektöründe ise Kabakçıoğlu ve KİYAP olarak iki şirket altında hizmet veriyoruz. Her yerde seramik 36/38 TL'den satılırken bizde perakende toptan 31/32 TL ile kampanya yaptık. Laminant parka Peli Fiyatları ise Anahtar Teslimi her yerden 46 TL'den başayan fiyat bizim nezdibimizde 42 TL'den başlıyor. Her alana fiyatlarmız pandemiye inat uygun ve kaliteli ürünler ile köygarajında birgün değil her gün kampany bir müşteri değil, her müşteriyle sonsuz yüz ile Kiyap Her zaman siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde!