İzmir’in Buca ilçesinde bu sabaha karşı meydana gelen olayda Enver Ö. (55), tartıştığı eşi ile iki kızını tabancayla öldürdükten sonra kendi kafasına ateş ederek hayatına son vermek istedi. Cinayetler işlenirken evde bulunan 11 yaşındaki torunu A.A. ise kaçarak canını kurtardı.

Olay, saat 03.30 sıralarında Yenigün Mahallesi, 267/3 Sokak'ta bulunan apartmanın 5 numaralı dairesinde meydana geldi. Emekli olduğu öğrenilen, iki kız babası Enver Ö., iddiaya göre bilinmeyen bir sebeple eşi Mekkiye Ö. (59) ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında, eşini abancayla kalbinden vurarak öldürdüğü iddia edildi. Silah sesini duyarak odaya giren kızları Nesrin Ö. ve Duygu Ö.'yü de başlarına ateş ederek öldürdü. Bu sırada annesinin, teyzesinin ve anneannesinin öldürüldüğünü gören torunu A.A., evden kaçarak alt kattaki komşularına sığındı. Zanlı Enver Ö. ise başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

Silah seslerini duyan komşuları, durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine, çok sayıda polis ekibi ve cankurtaran sevk edildi. Bölgeye ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, evin içinde yaptıkları kontrolde Mekkiye Ö. ile kızları Nesrin ve Duygu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Enver Ö. ise Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından cenazeler, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderidi. Küçük A.A. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından, uzman ve savcı gözetiminde ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.