Spor Toto Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Galatasaray ile şampiyonluğun iddialı ekibi Beşiktaş, TT Arena'da karşı karşıya geldi. Mete Kalkavan'ın yönettiği karşılaşmada Beşiktaş, Galatasaray'ın Mario Gomez'in çok tartışılan golü sonrasında 1-0 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet aldı. İşte Galatasaray 0-1 Beşiktaş Maçı Özeti (Maçın Tüm Golleri İzle) 08.05.2016...

TT Arena'da her dakikası büyük heyecan içinde geçen karşılaşma Galatasaray'ın yoğun presi ile başladı. İlk yarı boyunca Galatasaray, Beşiktaş'ın paslı oyun anlayışını engelleme üzerine kurulu oyun yapısı ile dikkat çekti. Beşiktaş mutlak galip gelmesi gerek mücadelenin ilk yarısında gol bulamadı.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ CAPSLERİ KIRDI GEÇİRDİ : )

İkinci yarıya daha atak başlayan Beşiktaş, Wesley Sneijder'in oyundan alınıp yerine Ryan Donk'un alınması sonrasında en kritik gol pozisyonunu yakaladı.



Mario Gomez, Oğuzhan'ın ara pasında Cenk Tosun'un asist ile maçın 76. dakikasında Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'yı avlamayı başardı ve takımını bu önemli maçta 1-0 öne geçirdi.

Geri kalan dakikalarda Galatasaray doldur boşaltlarla gol aradıysa da sonuca gidemedi ve karşılaşma Beşiktaş'ın 1-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı.

Karşılaşmada Mario Gomez'in golünden önce yarı sahaya kadar giren taraftar sonrasında hakem Mete Kalkavan'ın oyunu durdurması büyük tartışma yarattı.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ CAPSLERİ KIRDI GEÇİRDİ : )

Beşiktaş galibiyetle puanını 76'ya yükseltip çok önemli bir şampiyonluk avantajı yakalarken, Galatasaray ise 45 puanda kaldı ve Avrupa yolunda ağır darbe aldı.

Beşiktaş'ın şampiyonluktaki en büyük rakibi Fenerbahçe ise yarın Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak.