Süper Lig'in devre arasında Antalya'da 5 günlük kamp yapan Galatasaray'ın kampı sona erdi.

    Çalışmalarını Alanya'da sürdüren Sarı-Kırmızılı takım katılmış olduğu International Royal Cup Turnuvası'nda üçüncü oldu.
Üçüncülük maçında Guartingueta'yı 6-0 mağlup eden Galatasaray, bu maçın ardından özel bir uçakla İstanbul'a gitmek için Alanya Gazipaşa Havalimanı'na hareket etti.

BURAK YILMAZ İLE POLİS ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Futbolcular çıkış yaparken taraftarlar ile de fotoğraf çektirdi. Bu sırada Burak Yılmaz ile bir polis memuru arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Burak Yılmaz'ın kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları uzaklaştırmaya çalışan polise, "Sana ne ya, karnından konuşma ağzından konuş" diye tepki gösterdi. Araya giren bir jandarma olayı yatıştırdı.
Dünkü maçta sakatlanan Burak Yılmaz, basın mensuplarına sakatlığı ile ilgili olarak "Ayağım kötü" dedi.

SEMİH KAYA KOLTUK DEĞNEKLERİ İLE AYRILDI

Öte yandan Guartingueta ile oynanan maçın 3. dakikasında sakatlananarak oyundan çıkan Semih Kaya koltuk değnekleri ile stattan ayrıldı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak çıkışta statta görevli jandarmalar ile toplu halde fotoğraf çektirdi. Albayrak, bir jandarmanın kepini alarak basın mensuplarına 'Ben de jandarmaydım. Jandarmaya aşkım asla bitmez" diyerek poz verdi.