Mersin’in Silifke ilçesinde gazetecilik yapan Atike Ceylan, hayatını grafikçi Uğur Kaçar ile birleştirdi.

Altınorfoz Otel’de gerçekleştirilen düğünde genç çiftin nikâhını Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut kıydı. Gelin Ceylan’ın nikâh şahitliğini TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Aslan, MEDMAR Madencilik Şirket Müdürü Muhsin Bingöl ve emekli Emniyet Müfettişi Mehmet Yüceli; damat Kaçar’ın şahitliğini ise Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve MHP’nin 5. sıra aday adayı Tolga Arslan yaptı.

Nikah şahitlerinin de huzurunda kıyılan nikahın ardından Başkan Turgut, nikah cüzdanını gelin Ceylan’a vererek, "İki arkadaşımız da çok sevdiğimiz insanlar. Atılan bu kutsal adımla hayatlarını birleştirdiler. Bir ömür boyu sağlık ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum. Allah mesut etsin." dedi.

Silifke Belediyesi folklor ekibinin de gösteri yaptığı düğüne Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi, CHP Mersin 11. sıra adayı Celal Çelik, Meski Erdemli Silifke Müdürü İsmail Keser, Büyükşehir Belediyesi Erdemli-Silifke ilçelerinden sorumlu daire başkanı Erkan Arıcı ile gelin ve damadın yakınları katıldı.