Afyonkarahisar'da geçen yıl engelli bireylere akülü araç alınması için 30 bin lira bağışta bulunan gazi Musa Asma, aynı amaç doğrultusunda bu kez 10 bin lira daha bağışta bulundu.

1995 yılında askerlik görevini yaparken gazi olan ve yaşadığı zorluklardan sonra ömrünü engelli vatandaşlara yardım etmeye adayan Musa Asma, örnek bir davranışa daha imza attı. Daha önce çeşitli alanlarda yardımlar yapan ve Şuhut'ta yardımseverliği ile tanınan Asma, geçen yıl Afyonkarahisar Belediyesi'ne engelli vatandaşlar için 30 bin liralık bağışta bulunmuştu. Asma'nın bağışladığı para ve hayırseverlerin destekleriyle Emirdağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla Belçika'dan getirilen 85 adet akülü araç, geçen yıl Ağustos ayında engelli vatandaşlara dağıtılmıştı. Engellilere destek vermeye devam eden Asma, yine akülü araç alınması için 10 bin lira bağışta bulundu.

Asma, amacının toplumda engellilerin yaşadığı sıkıntıları bir nebze de olsa duyurabilmek olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Asma'nın bu davranışıyla tüm engellilere örnek olduğunu dile getirdi.