Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren ve birçok hizmeti en kaliteli şekilde vatandaşlara sunan Kahraman Hisar turizm Kahramanmaraş’ın gözdesi olmayı başardı.

Düzenledikleri turları, kendi şirketlerine ait araçlarla düzenleyen Kahraman Hisar turizm geçtiğimiz günlerde bünyesine bir otobüs daha dahil etmişti.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Kahraman Hisar Turizm, turları profesyonel ekibiyle düzenlemektedir.

Kültür turları olarak yaz dönemi;

Karadeniz Turu
Kapadokya Turu

Kahraman Hisar Turizm ne gibi hizmetler vermektedir?

Kahraman Hisar Turizm olarak Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermeyi kendine ilke edinmiş bir acenteyiz. Müşterilerimize Yurtiçi-Yurtdışı otel, Kahramanmaraş çıkışlı kültür turları-Yurtdışı turları ile birlikte uçak bileti, otobüs bileti, vize işlemleri, M.İ.C.E organizasyonları ile hizmet vermekteyiz. Misafirlerimize kesintisiz ve kaliteli hizmet sunabilmek adına kendi şirketimize ait araçlarımız ile hizmet vermekteyiz. Misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız içerisinde: Kültür turlarımızda edindiğimiz ilke En Hesaplı-En Güvenli Tur olarak misafirlerimize en iyi şekilde hizmet verebilmek. Düzenlediğimiz turlarda, gittiğimiz bölgenin öne çıkan restoranlarında yöreye özgü yemekler, yöreye özgü eğlenceler ve gidince görülmesi gereken tüm yerleri gezdirmekteyiz. Alanında deneyimli kadromuzla, erken rezervasyon otelleri ile misafirlerimizi en uygun ve kaliteli otellere yönlendirerek misafir memnuniyeti sağlamaktayız. Vize işlemleri ile birçok ülkeye hızlı ve kolay şekilde vize işlemi yapmaktayız. Yurtdışı turlarımız firma aracılıkları ile birlikte birçok noktaya seyahat sağlamaktayız. Uçmayan kalmasın mantığımız ile birlikte misafirlerimize en uygun fiyata uçak bileti hizmeti vermekteyiz.

Urfa-Halfeti Turu
Mardin Turu
Taşucu Tekne Turu
Olympos Turu
Ege Turu

İLETİŞİM : 0546 929 00 45