İşten çıkardığı için kendisine dava açan eski çalışanı Hasan Gördü'yü öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Hasan S. ile oğlu Erdem S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 2 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy'deki boş bir alanda meydana geldi. İddiaya göre, 46 yaşındaki Hasan Gördü eski patronu Hakan S. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetle ilgili İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Cinayet Büro Amirliği dedektiflerince yapılan çalışmada olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Buna göre, Hasan Gördü, uzun yıllar Hakan S.'nin yanında çalıştıktan sonra işten çıkarıldı. Gördü, eski patronu hakkında, iş mahkemesine dava açtı. Hakan S.'nin 25 yaşındaki oğlu, Erdem S., bunu duyunca, Hasan Gördü'yü darp etti. Gördü bu sefer de darp edildiği için savcılığı gitti. Polisce aranan Erdem S., Hasan Gördü'nün çalıştığı işyerine gitti. Babalarının dövülmesini sindiremeyen, Gördü'nün 2 oğlu Erdem S.'yi darp etti. Oğlunun dayak yediğinden haberdar olan bana Hakan S., arkadaşı Hanifi A.'dan aldığı bıçakla, eski çalışanı Hasan Gördü'yü öldürdü.

Cinayet Büro Amirliğine bağlı polisler, 5 Haziran 2015'te Hanifi A.'yı gözaltına aldı. Suç aletini temin eden şüpheli sevk edikdiği adli makamlarca tutuklandı. Baba ve oğlu ise 9 Haziran 2015'te yakalandı. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine sevk edildi.