Bülent Arınç Fransa'da öldürülen PKK'lı 3 kadın terörist için "Bu bir vahşettir" derken bu gün basın karşısına geçen MHP'li Oktay Vural "Su testisi su yolunda kırılır. Bir uyuşturucu, bir kanlı terör örgütünün yöneticilerinin etkisiz olmasından, Türk milletine kan kusturmasından kimse üzüntü duymamalıdır. Türk milletine kan kusturan, Kandil'de terör örgütünü yöneten, Türk milletine dayatma yapanların da darısı başına. Türk devleti kudretli bir devlettir. Devletimizin terörle mücadele konusunda etkili olması gerekiyor. Bunda üzülecek bir taraf olmadığını düşünüyorum” dedi.
Oktay Vural'ın konuşmasının ardından yerniden bir açıklama yapan Bülent Arınç geri adm atmadı ve eski açıklamasını destekleyen daha sert sözler söyledi. Arınç şunları söyledi:

Sayın Oktay Vural bizi hiç şaşırtmıyor. Bu sözleri çok doğaldır. Sorgusuz sualsiz bir infaz yapılmıştır. Bir insanın hayatına bu şekilde son verilmesini Bülent Arınç olarak üzüntüyle karşılıyorum. Bunu ifade etmemem gerekebilir. Bu cinayet bir insanın yargılanıp, yargı önüne çıkarılıp hakkındaki kararının verilmesinden ziyade onun hakkında doğrudan verilen karardır. Ben onları ululamış, geçmişte suça bulaşmış insanlar değildi demek istemiyorum. Oktay Vural'ın söyledikleri şudur 'İyi ki geberdiler, inşallah darısı başlarınadır' diyor. İkimizin arasındaki fark bu. Benim ruh sağlığım konusunda bana sağlık ve şifalar  diliyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Ama yeri gelmişken benim de ona bir tavsiyem olacak. Kendisini Meclis'te takip ediyorum. Ayakta bağırıp, çağırıyor. Mimiklerine bakıyorum, hareketlerine bakıyorum, üzülüyorum ve endişe ediyorum, acaba bir rahatsızlığı var mı diye. Mutlaka bir hekime görünmesini tavsiye ediyorum.

Haber46 olarak haberi yorumsuz olarak yayınlıyor ve okurumuza soruyoruz. Sizce kim haklı? Oktay Vural mı? Bülent Arınç mı? Yoksa ikisi de haksız mı?