Adana'da sokakta uyuşturucu satıcısı 2 grup arasındaki silahlı çatışmada başından aldığı kurşunla ağır yaralanan 16 yaşındaki Mahmut A., tedavi gördüğü Adana Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu mahallesinde 13 Ekim'de yaşandı. İddialara göre, uyuşturucu satıcısı T.D. ile Ö.K.'nın elebaşı olduğu 2 grup arasında silahlı çatışma çıktı. Pompalı tüfek ve tabancaların da kullanıldığı çatışmada 3 kişi yaralandı. O sırada babasına ait iş yerinden çıkıp evine gitmekte olan Mahmut A.'ya bir torbacının tüfeğinden çıkan saçmalar isabet etti. Başına aldığı saçmalarla ağır yaralanan A., ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde yaklaşık 1 haftadan bu yana tedavi gören A., bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

A.'nın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesi ve yakınlarınca merkez Seyhan ilçesi Küçükoba mezarlığında toprağa verildi. Polis, olayın ardından Dağlıoğlu mahallesindeki torbacılara yönelik operasyon yaptı. 15 yaşındaki 1 çocuğun da bulunduğu 5'i 18 yaşından küçük, 12 torbacı gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.