• DOLAR 32,42 %-0.22
  • EURO 34,86 %0.03
  • ALTIN 2.408,75 %-0.58
  • BİST100 10.046 %0.00
  • BITCOIN 57.855 %-4.89
  • ETHERIUM 2.920 %-2.37
19°

Afşin Haberleri

afşin haberleri ve güncel afşin gelişmeleri, afşin ile ilgili tüm video, afşin fotoğrafları ve afşin haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından ağır hasar alan ve yıkım kararı verilen binaların yıkım çalışmaları devam...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir otomobile operasyon düzenledi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yaşanan depremin ardından, afetzedeler kadınlar, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslarda bir araya geldi. Bu kurslarda, depremin...

GÜNCEL

Depremlerden etkilenen illerin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde müftülüğe bağlı Kur'an kurslarında eğitim gören 4-6 yaşındaki afetzede öğrenciler, harçlıklarıyla Filistinlilere destek oldu.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde depremzedelerin yapacağı konutlar için ruhsatlar verilmeye başlandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde sözleşmeli er Musa Çağlar, motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Yanında bulunan bir kişi de çarpmanın etkisiyle yaralandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde depremlerde ağır hasar aldığı için yıkılan Hazreti Osman Camisinin yeniden yapımı için temel atma töreni düzenlendi.