• DOLAR 32,22 %0.02
  • EURO 34,75 %-0.34
  • ALTIN 2.433,09 %-0.47
  • BİST100 10.257 %0.37
  • BITCOIN 62.989 %3.22
  • ETHERIUM 2.978 %2.72
17°

Dulkadiroğlu Haberleri

dulkadiroğlu haberleri ve güncel dulkadiroğlu gelişmeleri, dulkadiroğlu ile ilgili tüm video, dulkadiroğlu fotoğrafları ve dulkadiroğlu haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 37 blok ve 540 daireden oluşan Güneşevler Sitesi, 6 Şubat tarihli depremler sonrasında ağır hasar alarak yıkım...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Polis Ekipleri, Suça Karışan Şüpheliyi Kovalamacanın Ardından Yakaladı!

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta, silahlı yapma suçundan hüküm giyen ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, İl Jandarma Komutanlığı Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığı...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Ballıca Mahallesinde gece yarısı meydana gelen otomobil yangını, çevrede kısa süreli panik yarattı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Namık Kemal Mahallesi'nde, tarihinde ilk defa bir kadın muhtar adayı ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta seyir halinde iken alev alan su tankeri kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında yaralanma olmadı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşanan olayda, Bahri Akkaya, malzeme taşıdığı sırada yüksek gerilim hattına çarpması sonucu hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yayaya çarpan otomobilde bulunan iki kişi ön camdan dışarı fırladı.

GÜNCEL

Hayrettin Güngör ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, depremlerden hasar alan tarihi bölgelerde incelemelerde bulundu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, sokak düğününde çıkan kavgada kan aktı. Silahların patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde inşaat atıklarının temizliğini sürdürüyor.

ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta jandarma ekipleri tarafından yapılan devriye görevi sırasında bulunan ‘Semender’ koruma altına alındı.