• DOLAR 32,27 %-0.02
  • EURO 35,10 %0.01
  • ALTIN 2.476,01 %0.40
  • BİST100 10.444 %1.20
  • BITCOIN 66.300 %0.42
  • ETHERIUM 3.025 %0.2
22°

Kahramanmaraş trafik kazası Haberleri

Kahramanmaraş trafik kazası haberleri ve güncel Kahramanmaraş trafik kazası gelişmeleri, Kahramanmaraş trafik kazası ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş trafik kazası fotoğrafları ve Kahramanmaraş trafik kazası haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin takla atması sonucu sürücü M.Ö (28) ile yanında bulunan R.Ö (25) yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki kamyon faciasında tutuklanan şoför ve şirket ortakları hakkında 157 yıldan 262'şer yıla kadar hapis cezası istendi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta çevre yolu üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası, 3 kişinin yaralanmasına neden oldu.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş Kayseri kara yolunda iki tırın çarpışması sonucunda yaşanan feci kazada bir sürücü hayatını kaybetti, diğer sürücü ise yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta Arsan Alt Geçidinde 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki bir araçla çarpıştı. Kazada, araç içerisinde...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde Tıra Arkadan Çarpan Otomobil Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralandı!

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde otomobil ile pikabın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi Gazipaşa Mahallesi Gazneliler Caddesi'nde üç gün önce meydana gelen ölümlü trafik kazasının ardından bugün yine aynı caddede...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta dün akşam saatlerinde yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, özel bir firmanın servis aracı ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonetin takla atması sonucu 7 kişi yaralandı.